Hos mig går yoga og vikinger hånd i hånd.

ALLES øjne kan skinne, som solen.

ALLE er ens inden i, ligesom sten på stranden.

ALLE er smukke sommerfugle hos mig.

Anbefaler Floga Yoga

Anbefaler Floga Yoga

Floga Yoga Hjertet
MAIKENS PERSONLIGE HISTORIE
FLOGA YOGA STARTEDE I 1983

mine elever elsker floga yoga!

jeg elsker alle mine elever!

Min personlig historie og mission fra jeg barn.
- Om at give dig alt det, som jeg ikke selv fik, men fandt som voksen og udspringer dine drømme.

Mit navn er Maiken Kim Sinius Winkler. Jeg er hjernen, hjertet og kroppen bag Floga Yoga. Jeg er født 1979 og bor I Valby. Jeg er kæreste med Adam siden 1908 og sammen har vi Nikoline fra 1911 og Oliva fra 1917.

 

Min mission er at være med til at gøre vores samfund mere rummelig – så der er plads til os alle – og vise, at hvis vi ser de positive sider i os ALLE fyldt med progressivitet, ligesom på en arbejdsplads, allerede fra børnehaven, så vil der langsomt blive plads til os ALLESAMMEN på en ligeværdig, respektfuld og næstekærlig måde og jeg tror på det positive i os alle – for inderst inde er vi alle bare ens og vores børn fortjener det bedste med en bedst mulige fremtid, ligesom DIG.

 

Jeg er en blanding af en vikingepige, kærlighedspige og yogapige, som har været ude på en turbulent og hård rejse, kaldet livet. Det har været og er et eventyr. Jeg har oplevet både gode og dårlige ting på min rejse, men de dårlige ting er ALTID blevet til gode ting, ligesom en larve, som bliver til en sommerfugl.

 

Nogle gange har jeg følt mig meget alene og værdiløs, men jeg har altid fundet en vej frem, ligesom vandet i sandet. Min rejse gik ud på at finde min indre fred og ro med lykken, kærligheden og glæden som pejlepunkt, imens min indre vikingeild, jernvilje og handlekraft blev bevaret.

 

Det har været en lang rejse på 24 år, men jeg ville ikke have været den foruden. Min lillesøster blev syg, som 2-årig efter vores læge ikke ville vaccinere os mod mæslinger. Jeg var 4 år. Konsekvenserne var kraftige og uvisse. Min mor, mormor, lillesøster og jeg besidder alle en indre vikingeild, som bliver ved ligesom en Duracell kanin, når min mor ikke kunne mere, så forsatte jeg. MIN ELSKEDE LILLESØSTER skulle overleve. Sammen, som familie, kom vi ud på den anden side – Min rejse tog 32 år og i dag har vi gjort det, som ingen troede, at vi kunne. Vi har fundet vores indre fred, ro og lykke i vores familie fyldt med sammenhold, tryghed og glæde – og lykken var lige foran os hele tiden – VI ER LYKKEN SELV – det magiske sker ved accept, forståelse og tilgivelse.

 

Min rejse har lært mig, hvordan jeg kan bruge mine skyggesider som guidelines. Jeg er meget taknemmelig, fordi de er årsager til min dybe kontakt til min intuition, mave fornemmelse og kærlighed til alt og alle omkring mig. Jeg har lært, at der er noget godt i os ALLE og at vi ALLE er fantastiske inden i, præcis som vi allerede er – Det er denne viden og kropfornemmelse, som skaber den mest fantasiske, dybe og ægte indre fred og ro samt omvendt. Den tryller med dit liv og åbner for en ny verden fuld af nye muligheder, kærlighed og succes – Lidt ligesom da Brødrene Løvehjerte kommer til Nangijala, skrevet af Astrid Lindgren – Lige pludselig er verden forandret og lykken er pludselig lige foran dig. Det er magisk og vidunderligt samt HELE rejsen værd.

 

ET MIRAKEL - Mit mirakel og hjælper til at finde glæden, trygheden og lykken inde i mig selv.

NÅR JEG KAN, KAN ALLE

Selvom jeg ”bare” var storesøster, så var det ikke nemt. Jeg ønskede, at det var mig, som havde det så svært. Ikke nok med min lillesøsters udfordringer, så spredte min og min families uheld sig, som ringe i vandet, mest mine. Jeg skulle altid være den stærke vikingepige og det var jeg. Jeg ville gøre ALT for min familie og specielt min dejlige lillesøster.

Meeeen… Til sidst kunne jeg ikke mere. Min stedfars drikkeri voksede og blev psykopatisk ond, imens min lillesøster var på efterskole. Min mormor blev syg, som var mit fundament og jeg udviklede præsentationsangst, søvnforstyrrelse, mistede koncentration i alt samt fik en kraftig uro i kroppen med lavt selvværd og selvtillid efter bl.a. mobning i skolen – nu var det min tur.

mine elever elsker floga yoga!

jeg elsker alle mine elever!

Mønsterbrydning
- SAMMEN er vi STÆRKER og kan gøre det umulige muligt.

For 21 år siden skete der et mirakel. Min familie og jeg mødte en kvinde, som både var kognitiv psykolog og yoga/meditations-/afspændingsekspert. Lige siden har hun været min mentor, gode ven og tro følgesvend. Hun har lært mig (og min søster og mor), at jeg var ok, som jeg var, selvom jeg var anderledes og særlig samt fik en masse metoder til at finde freden og roen inden i. Kvinden lærte mig, hvordan jeg kunne bruge min jernhårde vikingevilje, kraftfuldhed og higen efter samhørighed og kropsligudfoldelse – på en ny, blød, kærlig og imødekommende måde.

 

Udfordringer er der stadig nok af. Dem har jeg lært at elske jeg at hade og elske, fordi de gør mig klogere og udvikler mig til den jeg er. Jeg elsker alle og tror, at alle har noget godt i sig inderst ind også selvom det kan være svært at se udenpå

 

Jeg har fundet balancen mellem min handlekraftig, fantasi, logik og tålmodighed. Jeg er blevet en vikingeyogapige, som holder af alle og jeg er min helt egen. Jeg gør nogle ting, som man undrer sig over, men som virker helt fantastisk På trods min anderles måde at håndtere tingene på, så spredes der fred, ro, glæde og fællesskab overalt hvor jeg spreder Floga Yoga med mine professionelle og menneskelige forløb.

Jeg er nørd til børn, tweens, teens, sensitivitet, fællesskaber, bevægelse, (idræts/speciel)pædagogik, yoga, meditation, afspænding, styrketræning, strategitænkning, projektledelse, kreativ samt at finde skæve skøre løsninger sammensat med alt i min kæmpe rygsæk, sådan at DINE behov dækkes samtidig med alle de andres – for SAMMEN skaber i vores FREMTID og din LYKKE – som er lige her, hvis du fjerner dit filter – for du er helt fantastisk præcis, som du er… Sådan opstod FLOGA YOGA.

 

Min mission - Din sikkerhed
- Din glæde, min lykke

Jeg har fundet balancen mellem min handlekraftig, fantasi, strategi, tålmodighed og omsorgsfuldhed. Jeg er blevet en vikingeyogapige, som holder af alle og jeg er min helt egen. Jeg gør nogle ting, som man undrer sig over, men som virker helt fantastisk. På trods af min anderles måde at håndtere tingene på og min andelsels yogaform, så spredes der indre fred, ro, glæde, selvværd, selvtillid, styrke og fællesskab overalt hvor jeg spreder Floga Yoga med mine professionelle og menneskelige forløb.

 

Min mission er den unikke røde tråd og ånden, som løber igennem ALLE yogaforløbene og i ALLE vores projekter, formes, så de passet med særligt fokus på dig og dine behov ud fra min kæmpe rygsæk af erfaringer og uddannelser.

 

Specielt børnenes og lidt teenagernes forløb er blevet tilpasset til sin helt egen, hvor professionalismen fra uddannelser, erfaring og forskning er blevet blandet med skæve og nørdede vinkler samt spontane kreative tiltag fra børnene, så I ALLE børn kan inkluderes og føler sig forberedte, trygge og imødekommet. Strukturen er dog stadig fast med sine givende rammer, så dem (og nok de fleste af os), som har brug for forberedelse og struktur, finder genkendelse og tryghed samt motiveres til selve yogaen.

 

De fleste børn opdager ikke, hvor meget yoga de laver, men en ting mærker de og det er, at de alle bliver mere fokuseret, engagerede, glade, rolige og fredlige Det tager ofte nogle gange, men jeg kan stå 100% inde for mine ord, da de over 300 børn og teens, som er gået fra min yoga er gået rolige, glade og små snakkende eller stille fra min hold – alle SKAL kunne inkluderes og jeg skal nok finde en vej for os ALLE SAMMEN også dig.

 

Jeg vil love dig en ting. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan – for at de børn, teen og ja, voksne, som lærer mig og os at kende via vores tilbud til hold og forløb, som gemmer sig bag ved de fine vikingeskibe øverst og nederst på denne side – vil opnå den indre fred og ro samt den glæde, kærlighed og samhørighed, som vi alle allerede rummer inden i, men nogle gange skal hjælpes på vej – Hvilket er vores missionen med Floga Yoga at give videre til så mange som muligt🤸🏼‍♂️

 

Så hvis du og dit barn har lyst til at lære Floga Yoga og mig at kende, så tag os blot i hånd og KOM MED!

 

Der SKAL være plads til alle – med din fred og ro i fokus

 

Jeg glæder mig til, at vi ses

 

Kærlig hilsen og Namaste fra mig, Maiken Winkler

mine elever elsker floga yoga!

mine elever elsker floga yoga!

Sende en besked !!

Tilmelding / Spørgsmål

jeg elsker alle mine elever!

KERNEN I FLOGA YOGA
- Alle er gode til noget og sammen kan vi det hele !!

ALLE er fantastiske, som de er – og ALLE er gode til noget hos mig – det det søger jeg for 💪😃 Jeg er selv vokset op med en lillesøster med særlige behov efter hjerneskade fra mæslinger – samt mobning og en tyrannisk alkoholiseret stedfar – Min søster, mor og jeg har gjort det umulige muligt ved vores fælles hjælp og fundet glæden og lykken – det ved jeg, at du også kan, uanset hvad – vi lærer af hinanden – jeg giver DIG ikke op💪❤️

Floga Yoga er til ALLE slags børn – også dit barn😍 Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at leve op til dine ønsker. Din og dit barns tilfredshed er vigtigt, når du er tilfreds, er jeg det også😍  Ellers er det spild af tid for alle.

 

FÆLLESSKAB er meget vigtigt for Floga Yoga og mig, så ALLE føler sig inkluderet og trygge. Når du trives og er tryg, så bliver du motiveret og kan mere end du tror💪❤️👫😃


Mere end bare Yoga
HVEM ER Pigen Floga Yoga?
-kender du hende? -
3 sjove Yoga Fakta


Mere end bare Yoga
HVEM ER Pigen Floga Yoga?
3 sjove Yoga Fakta

Floga Yoga er en vikinge yoga pige, som elsker ALLE og kan hjælpe ALLE med at elske dig selv og sin indre ro!
få tilbage
Floga stammer fra Flogi fra tv-serien Vikings
FLERE UDSOLGTE

I

Ide udspringer af børne tv-serien Dore The Explodre + Pippi Langstrømpe
flere udsolgte

Hvem er Jeg -
Du er min Drøm!

Hej og velkommen til,

Jeg hedder Maiken Kim Sinius Winkler og er født i 1979. Jeg har 2 døtre og har været sammen med sin mand siden 2008. Jeg er ejer af Floga Yoga, som er et hjertecentreret koncept med en skæv yogaform, designet og udviklet af mig og et hav af børn siden 2015.

Jeg er en frihedskæmper, yogalærer, pædagog og udvikler, der har hjulpet over 8.000 børn, teenagere og kvinder med at blive deres bedste selv, fremme lykke, sundhed, styrke, ro, bevidsthed og en tryg hverdag – Hvilket er min drøm og passion fra jeg var helt lille.

 

Jeg ønsker at give dig den frihed til selv at vælge dit liv, som jeg ikke havde som barn og teenager – skabe et hjerterum, som oser af tryghed, omsorg, ro, glæde og et fællesskab, som tror, på dig, uanset din personlighed – vejen til selvværd, selvtillid og indre dyb tilfredshed med hvem du er – hvorudfra al din udvikling udspringer – når du trives, så kan du meget mere endnu du tror og mirakler udspringer.

 

Jeg grundlagde Floga Yoga, et unikt koncept, der kombinerer yoga, selvbevidsthed og sociale færdigheder. Mine egne oplevelser, herunder min søsters hjerneskade efter sygdom, alkoholiserede stedfar og min egen kamp med mobning, formede og former min tilgang. Jeg mener, at alle har potentialet for lykke, glæde, fred, og ro, og at omfavne forskelle med dig selv som centrum er nøglen. Når du ser det smukke i dig selv ser du det også i andre og omvendt.

 

Floga Yoga er ikke kun en form for motion, men en livsstil, der fremmer selvkærlighed, positiv tænkning, selvværd, selvtillid, giver venner og indre fred.

 

Floga Yoga er mere end bare Yoga – det er en måde at leve på.

Jeg har – en rygsæk fyldt med erfaring og læring gennem hele mit liv, som jeg brænder for at dele ud af til dig, dit barn og hele verden/universet🌏 – og jeg ved, at du kan!

Og af EN enkel årsag FLOGA YOGA virker Suverent!!! 💪

Velkommen til Floga Yoga Universet 🥰 

Namaste og omfavnende knus                                             

–  fra Floga Yoga og mig, Maiken Kim Sinius Winkler

ANBEFALING

Dokumentarfilm i samarbejde med Frederiksbergs lokal TV

En film om Floga Yoga, Maikens Liv og Filosofien bag

Galleri og film

Jeg vil elske at høre fra dig

Du er meget Velkommen

Alle spørgsmål er gode spørgsmål. Du er velkommen til hver en tid.
Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at imødekomme dine behov og ønsker

Sende en besked !!

Tilmelding / Spørgsmål

Nysgerrig?

Find DIN målgruppe - Find DIT skib - Rejs Med til DINE drømme sammen med 130 søde Floga Yoga elever og mig.

Scroll to Top